Tegen 2023 zal minstens 95% van de verkoop van nieuwe WFM-applicaties in de cloud worden geïmplementeerd.

- Gartner
Quinyx is een cloud-native oplossing en gelooft dat het er al is.

Gartner’s 2018 Marktgids voor Workforce Management Applicaties

We zijn trots dat Gartner Quinyx heeft geïdentificeerd als een representatieve leverancier in de Workforce Management Applicatie markt.

Volgens Gartner hebben de nieuwste WFM-toepassingen het potentieel om de markt te transformeren, te vergroten en te verstoren door nieuwe mogelijkheden van WFM-toepassingen te introduceren. Quinyx overtreft met het meest innovatieve en de veelomvattende cloud aanbod op de markt.

Lees het rapport voor meer informatie

Gartner, Marktgids voor Workforce Management Applicaties, Sam Grinter, Ron Hanscome, Kelsie Marian, Ranadip Chandra, 23 augustus 2018. Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen te selecteren die leveranciers met de hoogste ratings of andere benaming. Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit de opvattingen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feitelijke uitspraken. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en / of zijn gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en daarbuiten, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.