On-demand Webinar
12:00 AM Europe/Copenhagen

AI i HR og Drift: Hypet trend eller genvej til bedre ansættelser og glade medarbejdere?

quinyx_logo_petrolium_RGB (1)-1CEGID Talentsoft_LogoBleuRVB   QuorumLogo_blue-01

ON-DEMAND WEBINAR

Alle taler om AI, og hvilke store muligheder kunstig intelligens har for forretningen.

Men hvordan sikrer vi, at kunstig intelligens rent faktisk lever op til sit potentiale? At teknologien resulterer i glade medarbejdere i de rette jobs? At medarbejderne har indflydelse på deres arbejdstid, og kan udføre deres opgaver i samspil med jeres virksomheds systemer og data?

Tilmeld dig vores webinar og få 3 bud på, hvordan I bedst muligt udnytter data og systemer og lykkes med AI som en del af jeres strategi for 2022.

DK BREAKFAST PAGE BANNER (1)-1

Catrine Lohmann Larsen
er management konsulent hos Quorum Consulting. Catrine har over 10 års erfaring fra arbejdet med HR udvikling som intern og ekstern konsulent. I hendes nuværende stilling arbejder hun som ekstern konsulent hos Quorum Consulting, hvor hun hjælper virksomheder i deres digitale transformationer, så der skabes synergi mellem system, data og mennesker.

Anders Juul er Country Manager i Quinyx og har de seneste 3 år hjulpet Enterprise virksomheder med at forbedre deres Workforce Management - både til glæde for virksomheden og ikke mindst deres medarbejdere. Hans erfaring spænder fra detail til hotel & restaurant samt transport og logistik.

Gunilla Hjelm er projektleder i Talentsoft Professional Services. Udover at implementere Talentsofts løsninger, repræsenterer hun Norden som produktambassadør på Talent Acquisition-produktlinjen og følger derfor systemets løbende udvikling inden for AI og anvendelsen hos Talentsofts kunder.

AGENDA:

1) Talentsoft: AI som genvej til de rette medarbejdere

Få et overblik over, hvordan kunstig intelligens bliver brugt i rekruttering i dag. F.eks. til identificere, hvornår potentielle kandidater er klar til nyt job. Få også indsigt i, hvordan Talentsoft ser fremtiden inden for brug af kunstig intelligens – både ift. rekruttering, men også bredere inden for HR.

2) Quinyx: AI som genvej til glade medarbejdere
Med input fra mere end 10.000 deltagere har Quinyx sammenfattet en undersøgelse, som belyser konkrete udfordringer, behov og ønsker fra frontlinje- og servicemedarbejdere globalt. Hvordan kan AI hjælpe med at forbedre forholdene og give en bedre medarbejdertilfredshed blandt "The Deskless Workforce?" Hør Country Manager fra Quinyx, Anders Juul, dele sine anbefalinger.

3) Quorum: AI og den gode implementering
AI løsninger bringer spændende muligheder med sig, men med mulighederne følger ofte store ændringer for medarbejderne som ikke altid er glædelige og nemme at opstille sig til. Catrine Lohmann Larsen (management konsulent fra Quorum Consulting) sætter fokus på, hvilke udfordringer vi mennesker kan opleve, når AI løsninger introduceres, og hvordan I sikrer jer den gode AI implementering.  

On-demand Webinar
12:00 AM Europe/Copenhagen

Se det forindspillede webinar