phone icon  (+47) 22-17 75 00    email icon  event@quinyx.com

Velkommen til Workforce Management Day!

days
hours
minutes
seconds
Torsdag, 28 september, 2017
Taket på Steen & Strøm

Velkommen til Workforce Management Day!

Den 28 september har vi den store gleden å invitere deg til tredje runden med suksess eventet Quinyx Workforce Management Day i Oslo!

Det blir en ettermiddag og kveld fylt med forretningsnytte og hygge. Du får treffe og dele erfaringer med noen av Norges fremste eksperter innen Workforce Management, få tips om hvordan du kan optimalisere ditt arbeide med Quinyx og nyte god mat og drikke.

Nytt i år er Quinyx Awards, en pris med mye prestisje som deles ut i to kategorier: Årets Workforce Management bedrift samt Årets Planlegger. Vinnere kåres under middagen som også blir en viktig møteplass for nettverking. Registrer dine nomineringer i dag!

Vi lover at Quinyx Workforce Management Day blir en minnerik dag og noe helt ekstra!

Agenda


Tid Session
13:30 - 14:00
Registrering
14:00 - 14:10
Velkommen!
  Lasse Bjørnerud, Daglig leder Norway Quinyx 
14:10 - 14:30
The Future of Workforce Management
  Erik Fjellborg, Founder & CEO Quinyx
14:30 - 15:10
Digital Transformasjon er ikke IT - det 
 
er HR
  Anette Mellbye                                                                      
15:10 - 15:30
Intelligent Workforce Management
  Carl Geijer, Product Manager Quinyx
15:30 - 16:00
Kaffe pause
16:00 - 16:20
Retail Innovation: Game-changing, 
 
intelligent shopping?
 
Paul Norford, EMEA Regional Product Manager Zebra Technologies 
16:20 - 16:35
Customer Success Story: Kolonial.no
 
Vegard Vik, Gründer & CFO, Kolonial.no
16:35 - 16:50 Customer Success Story: Boots
  Morten Vogt, Senior Project Manager, Boots Norge AS
16:50-17.00 Takk!
  Lasse Bjørnerud, Daglig leder Norway Quinyx
17.00 Nettverksmiddag, drinker og
  Quinyx WFM Awards
I partnerskap med
Marthinsen
&Frankly
ConnectMyApps
Logo - Sympa-HR_logo.png

Dagens talere

Erik Fjellborg
Erik Fjellborg

Quinyx ble grunnlagt av Erik Fjellborg i 2005 samtidig som han jobbet som ekstrahjelp hos McDonald's med visjonen om å skape gladere medarbeidere. Siden dette har Quinyx vokst frem som en av markedslederne innen Workforce Management. Erik vil dele sin Quinyx historie med forsamlingen og hvilke tanker han har for fremtiden gjennom krystallkulen innen workforce management.
Anette Mellbye
Anette Mellbye

Anette Mellbye har bygget opp Aftenbladet Mobil og ledet den digitale transformasjonen av Schibsted konsernet fra et hierarkisk og desentralisert konsern til en organisasjon der produkt og teknologi går på tvers - noe som var nødvendig i en tøffere konkurranse fra gigantene Google og Facebook. Hun kommer lære ut hvordan man lykkes med digitalisering i en stor bedrift som opererer i et disruptivt miljø og hvordan dette påvirker organisasjonsstrukturen. 
Carl Geijer
Carl Geijer

Carl Geijer, product manager, kommer til å snakke om vår visjon og hva som ligger i vår roadmap. Carl vil vise noe av nøkkel funksjonaliteten i Quinyx; intelligent workforce management, “the mobile experience”, og hvordan vi strømlinjeformer prosessen rundt bemanningsplanlegging.
Morten Vogt
Morten Vogt

Morten er 39 år gammel Cand.Pharm. fra Universitetet i Tromsø og Chalmers Tekniska Høgskola fra 2004. Etter studiene har Morten jobbet i flere roller i apotek og sentralt i Boots. Fokuset er hele tiden å sikre gode kundemøter gjennom gode systemer for ressursplanlegging, gode og effektive arbeidsprosesser i apoteket. Et viktig steg på veien har vært overgangen til Quinyx.
Vegard Vik
Vegard Vik

Vegard Vik är Co-Founder og CFO av en av Norges raskest voksende gründerbedrifter, netthandelen Kolonial.no. Med bakgrunn som siviløkonom fra NHH og MBA fra INSEAD og tidligere jobber i McKinsey, Epax og Trygg Pharma har ham på tre år bygget opp selskapet med nær 800 ansatte, over en halv milliard i løpende omsetning og raskt stigende, og en selskapsverdi på NOK 1,1 mrd. Vegard kommer til å snakke om kolonial.no sin reise til suksess men også om utfordringer på veien. 
Paul Norford
Paul Norford

Paul er en evangelist og er ansvarlig for å drive utviklingen, introduksjonen og adopsjonen av nye produkter, software og løsninger i markedet som Zebra opererer i. Paul startet i bransjen September 2013 og jobber med partnere og kunder fra forskjellige bransjer med å hjelpe de med å oppnå deres mål om effektivisering og optimalisering.