US/Global

Quinyx vokser!

Quinyx vækster og 2017 har været endnu et rekord år. Quinyx Workforce Management løsning har passeret 300.000 brugere og vi har bl.a. åbnet et kontor ..
by Thomas Tomaszewski
 | 
29.01.2018

Quinyx vækster og 2017 har været endnu et rekord år. Quinyx Workforce Management løsning har passeret 300.000 brugere og vi har bl.a. åbnet et kontor i Tyskland.

Vi oplever også en øget efterspørgsel på Quinyx Workforce Management løsning i Danmark og for at imødekomme denne og fortsat leverer en service i verdensklasse, har vi tilpasset organisationen lokalt. Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsenterer nedenstående ændringer.

Thomas Tomaszewski (til venstre på billedet) er fra d. 1. januar 2018 tiltrådt som landechef og Kent Appelby er d. 15 januar 2018 tiltrådt som teknisk konsulent. Begge har base i København og fokus på det danske marked.

Vi kan derudover meddele, at Quinyx Danmark har fået et nyt kontor i København (Kødbyen, SOHO). Vi glæder os til at byde jer velkommen til en drøftelse om workforce management i disse dejlige rammer.

Er der spørgsmål til ovenstående, kan Thomas Tomaszewski kontaktes på tlf. 26 85 27 67 eller mail thomas.t@quinyx.com.