US/Global

Quinyx er anerkendt i Gartners ”Market Guide for WFM Applications”

København, 14. september 2020 - For tredje år i træk er Quinyx inkluderet i Gartners Market Guide for Workforce Management Applications. Gartner er ..
by Anders Juul
 | 
16.09.2020

København, 14. september 2020 - For tredje år i træk er Quinyx inkluderet i Gartners Market Guide for Workforce Management Applications.

Gartner er en global analyse- og rådgivningsvirksomhed, der rådgiver, giver indsigt og leverer værktøj til virksomhedsledere. For tredje år i træk er Quinyx indkluderet i Gartners rapport. Rapporten udkommer årligt, og er en analyse af markedet for workforce management hvor der bl.a. ses på trends og førende leverandører.

Ifølge Gartners Market Guide er efterspørgslen i øjeblikket høj for WFM-applikationer (Workforce Management). Henvendelserne til Gartner om WFM er steget med 27,7% i år i forhold til sidste år. Ifølge Gartner skyldes væksten i efterspørgslen bl.a. corona krisen.

Hos Quinyx ser vi stigningen som et udtryk for behovet for at investere i en WFM-platform, der er designet til at hjælpe virksomhederne med at styre og optimere deres arbejdsstyrke, forbedre rentabiliteten og engagere deres medarbejdere. Vi er glade for analysens resultater, der viser, at flere og flere virksomheder har brug for automatiserede workforce management systemer, som sparer tid, penge og engagerer medarbejderne. 

Gartner-rapporten er publiceret efter Quinyx’ meddelelse fra juli, der bl.a. omhandler Quinyx’ imponerende vækst på 46% fra marts til juni 2020 (2. kvartal) sammenlignet med samme periode i 2019.

Quinyx’ CEO og grundlægger, Erik Fjellborg, udtaler: “At blive inkluderet i Gartners Market Guide for Workforce Management Applications for tredje år i træk er en stor ære, og vi er stolte over, at vores løsning igen er blevet anerkendt. Vores mission har altid været at gøre det nemmere og mere effektivt for vores kunder at styre, planlægge og engagere deres medarbejdere, og vores anerkendelse i 2020-rapporten viser, at det er præcis det, vi opnår. Vores medarbejdere er dedikerede til at skabe den bedste teknologiske løsning til deskless workers over hele verden. Det er beundringsværdigt. Uden vores fantastiske medarbejdere ville vi ikke være, hvor vi er i dag.”

Gartner, Market Guide for Workforce Management Applications, Sam Grinter, Ron Hanscome, Kelsie Marian, Ranadip Chandra, 26. august 2020.

*Gartner anbefaler ikke specifikke leverandører, produkter eller ydelser, der er beskrevet i deres analyserapporter og rådgiver ikke brugere til kun at vælge leverandører, der har den højeste klassificering eller er fremhævet på andre måder. Gartners analyserapporter består af udtalelser fra Gartners analyseorganisation og bør ikke opfattes som endegyldige udsagn. Gartner fraskriver sig ethvert ansvar, direkte som indirekte, med hensyn til denne analyse, herunder garantier for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål.

Gå til rapporten

Om Quinyx

Quinyx er førende inden for workforce management med en cloud baseret løsning, som gør vagtplanlægning, tids- og fraværsregistrering og kommunikation helt enkelt. Gennem løsningen hjælper Quinyx virksomheder med at overholde arbejdsreglerne og overenskomster samt øge effektiviteten, reducere personaleomkostningerne og ikke mindst engagere medarbejderne.

Quinyx har kontorer i USA, England, Sverige, Finland, Tyskland, Norge, Danmark og Holland. Løsningen er implementeret på markeder globalt i Europa, Nordamerika, Kina, Japan og Korea. 


Kontaktinformationer

Fredrik Selander
Marketing Director Denmark

+4550704875

Prøv Quinyx og kom med på rejsen i dag

Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig og laver en aftale om en gratis, uforpligtende præsentation.