Nu de business het door het coronavirus zwaar heeft willen wij ons steentje bijdragen. Om de medewerkers die we zo hard nodig hebben in onze maatschappij maximaal te ondersteunen. Daar waar thuiswerken niet mogelijk is. Wij geloven in: Happy Business, Happy People. Daarom bieden we deze bedrijven open toegang tot onze communicatiemodule en mobiele app. Om het communiceren makkelijker te maken voor bedrijven naar hun medewerkers toe in deze moeilijke tijd.

We bieden dit vrijblijvend en zonder kosten aan.

Onze gratis communicatie module helpt om:

  • Snel te communiceren naar iedereen:
    De Qmail app is een efficiëntere tool dan e-mail of intranet omdat hier geen bedrijfs-emailaccount voor nodig is voor de medewerkers. Hierdoor kunnen medewerkers en managers elkaar belangrijke berichten sturen via de app, of direct naar alle medewerkers 1 bericht uit te sturen.
  • Stressniveaus in kaart te brengen: Pulse is een snelle en effectieve methode om te meten hoe werknemers zich voelen: veilig, bezorgd, angstig, onzeker? Medewerkers kunnen enquêtevragen
    beantwoorden die verschijnen als een pushmelding op de mobiele app.
  • Gemakkelijk toegang tot contactgegevens: De contactenlijst geeft bedrijven snel toegang tot de belangrijke contacten voor de organisatie, die kunnen helpen bij het snel delen van details over de COVID-19-impact. 
  • Medewerkers te waarderen: Badge is een effectieve manier om de prestaties van medewerkers te herkennen en met elkaar hiervoor de waardering aan te geven. Een mooie stimulans in deze onzekere tijden.

Wilt u meer weten over onze communicatie module met mobiele app en dit aanbod? Vul het aanvraagformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.